Afspraak maken

Over Björn Stricker Fysiotherapie

Afspraak maken

Over Björn Stricker

Ons verhaal

Ons verhaal begon in 2015 toen Björn Stricker zijn eigen fysiotherapiepraktijk oprichtte na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben bij een grote praktijk. Met een focus op het behandelen van sport gerelateerde klachten en het verlenen van praktische en effectieve zorg, groeide de praktijk snel uit naar een breed scala aan patiënten en klachten. 

Sinds 2020 werkt Björn samen met EmFysio om zo nog betere zorg te kunnen bieden aan de patiënten. Ons doel blijft altijd om mensen de tools te geven om zelf hun klachten onder controle te houden en zo een gezond en pijnvrij leven te leiden.

Afspraak maken
Björn Stricker

Onze werkwijze

Bewezen effectief

 1. Anamnese

  Anamnese, screening en onderzoek: tijdens de eerste afspraak wordt er uitgebreid onderzoek gedaan naar de klachten en worden alle factoren die invloed kunnen hebben op de klachten en het onderhoud daarvan in kaart gebracht.

 2. Behandeling

  Na de diagnose start de behandeling gericht op de functie en mobiliteit van het gebied en worden twee eenvoudige oefeningen gegeven die op elk moment van de dag kunnen worden gedaan.

 3. Evaluatie

  Evaluatie en vervolgbehandeling: bij de volgende afspraak wordt de nareactie besproken en wordt er op basis daarvan gestart met de volgende behandeling.

Toekomstvisie

Onze missie en visie

Onze missie is om mensen de tools te geven om zelf grip te krijgen op hun klachten en niet afhankelijk te zijn van de fysiotherapeut. Daarom streven we naar een voorwaardenscheppende rol waarin we de juiste informatie en oefeningen bieden, zodat mensen zelf competent zijn. 

Onze visie is dat we verder kijken dan alleen de pijn/klachtenregio. We willen de regio's daaromheen ook bekijken om een compleet beeld te krijgen van alle factoren die invloed kunnen hebben op de klachten en het onderhoud daarvan.

Afspraak maken
Björn Stricker Fysiotherapie behandeling

FYSIOTHERAPIE EMMEN

Wat Cliënten over ons zeggen

 • Tiny

  Van mij 5 sterren Björn. Zeer tevreden over je behandelingen, helpt me echt!!

 • Nellie

  Fysiotherapie

  Van mij zeker 5 sterren !! Ik was na 2 behandelingen van mijn tennisarm af!!

 • R. Seubers

  Fysiotherapie

  Een vakkundige therapeut die streeft naar herstel en daarvoor niet bang is om je stevig aan te pakken. Dit heeft dan ook de gewenste resultaten, wat mij na verschillende (sport)blessures weer op de been heeft geholpen.

 • Stefanie Schipper

  Fysiotherapie

  Björn is fantastisch. Toen ik er kwam, was de ruimte nog niet klaar. Maar dat was op de dag van verhuizen, dus eigenlijk telt dat niet. 😉

 • Jeanet Visser

  Fysiotherapie

  Uitstekende fysiotherapeut. Neemt alle tijd en dat is fijn.

Maak een afspraak bij Björn Stricker Fysio

En kom zo snel mogelijk van uw klachten af

Afpsraak maken
crossmenu